Beauty vychytávky: Katarína Konrádová

Ahojte dievčatá! Opäť sa k vám vraciam s tipmi na kozmetiku a produkty, ktoré vám určite spríjemnia každodennú starostlivosť o vaše telo. Tentokrát som si pre vás pripravila tipy od bookerky najlepšej slovenskej modelingovej agentúry Exit Model Management Kataríny Konrádovej.

Kaya je ako moja sister from another mister. Ako bookerka má možnosť vyskúšat naozaj veľké množstvo kozmetiky, ktoré na našom trhu nie je známe. Dostanete sa k nemu len vďaka tipom zo sveta fashion,  beauty a to, že má nos na dobré veci môžem len potvrdiť! Kaya sa vždy snaží používať kozmetiku, ktorá nie je testovaná na zvieratách, obsahuje čo najviac prírodných zložiek a úplne sa vyhýba veľkým kozmetickým koncernom.

Enjoy her beauty tips!

1. Tromborg Illuminating Powder 

Tromborg je dánska značka, ktorú pravdepodobne žiadna z vás nepozná, o to väčšiu radosť mám, že sa to práve zmenilo. Kaya nedá na ich illuminating púder dopustiť. Ako sama hovorí, tento púder je naozaj mega vec. Ak máte za sebou náročný deň, naozaj krásne vás rozžiari a dodá vám fresh look, ako keby ste sa práve zobudili. Dáni to proste vedia, o tom niet pochýb.

2. Komplet celá sada starostlivosti o telo Rituals Dao

Rituals je holandská značka, ktorá bola založená pomerne nedávno, v roku 2000. Netestujú na zvieratách a ako hovorí ich samotný zakľadatel Raymond Cloosterman, ich posolstvom nie je predávať krásu, ale na trh prišli preto, aby vám dopriali pocit cítiť sa dobre a krásne vo vlastnej koži. Filozofia Rituals je jednoduchá “štastie a spokojnosť”. Pre Kayu sú everyday must. Miluje ich telový krém, ktorým často nahrádza parfúm a odporúča ich deostick.

3. &Other Stories Cotton Care Nainsook Body Oil 

Táto fashion brand je známa určite medzi mnohými z vás. &Other Stories majú aj kozmetickú líniu, ktorá má mnoho skvelých produktov (treba vyskúšať). Kaya si obľúbila telový olej, ktorý však používa aj na tvár. Obsahuje mandľový aj argánový olej a krásne vonia. Skvele sa vstrebáva a hydratuje pokožku celého tela aj tváre. Určite vyskúšajte!

4. Lucas Papaw Ointment 

Čerstvý darček, ktorý ku Kayi pricestoval až z ďalekej Austrálie. Tento produkt je vynikajúci easygoing treatment na pery vyrobený z Papaye. Lucas papaw ointment je austrálska značka s históriou siahajúcou až do roku 1846. Založená bola botanikom a doktorom Lucasom. Neuveriteľné je, že receptúra je bez úplnej zmeny od momentu uvedenia na trh, a to je už vyše 100 rokov.

5. Blue Corn 3 In 1 Deep Purifying Scrub Mask

Bodyshop je overená, veľmi oblúbená značka. Opäť netestujúca na zvieratách. Majú naozaj množstvo skvelých produktov, medzi Kayine obľúbené patrí Blue corn maska, ktorá je naozaj neskutočný s.o.s produkt, s vysokou mierou regenerácie. Má výbornú konzistenciu, ľahko sa nanáša a doprajete si vďaka nej pocit naozaj čistej pleti.

6. Havlíkov prírodný zázrak

Pri krémoch na tvár sa Kaya snaží obmedziť všetky chemické zložky na minimum. Preto je Havlíčkova jej jasná voľba. Ide o 100% prírodný produkt, obsah BIO zložiek je 96%, pričom certifikácia požaduje iba 20%. Táto všestranná masť je určená najmä pre veľmi suchú, problematickú a ekzematickú pokožku. Oceníte ju však aj keď máte unavenú, dehydrovanú a povädnutú pleť. Používať ju môžete aj ako intenzívnu výživnú masku.

Kliknite na obrázky pre viac info.

By Niki Weng

Niki is beauty seeker and architecture lover. She loves to travel and explore new places with her fav people. ☺