GET THE LOOK: Veronika Cifrová Ostrihoňová

Dobročinný 19. Ples v opere odštartoval sezónu plesov a bálov na Slovensku vo veľkom štýle. Jeho hlavným poslaním je pomôcť vďaka príspevkom od hostí deťom so zdravotným znevýhodnením a už tradične patrí k najprestížnejším spoločenským udalostiam roka. Odzrkadľuje sa to aj pri výbere večerných šiat, na ktorom si väčšina prítomných dám dá skutočne záležať. Jednou z tých, ktoré tento rok zažiarili, bola moderátorka a redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová v šatách od Kataríny Vavrovej. O jej vizáž a účes sa postaral Boris Bordács, ktorý z každej ženy dokáže vyčarovať krásnu bytosť. Poprosila som ho preto, aby sa s vami podelil o produkty, ktoré na Veronike použil.

PLEŤ:

Upravovať Veroniku je pre mňa vždy veľkou výzvou a radosťou. Pre mňa nádherná žena, ktorá si na líčenie ako také moc nepotrpí. Nemá problém vybehnúť von aj nalíčená, či s jemným make-upom, alebo práve naopak s výrazným líčením. Ples v opere je udalosť, ktorá však vyžaduje dokonalú prípravu. Veronika iba pár hodín pred plesom prišla z dovolenky. A preto jej pokožka bola suchšia a potrebovala dokonalú hydratáciu.

Ako prvý som použil hydratačný krém MAC Studio Moisture Cream. Následne moju obľúbenú bázu GUERLAIN L´OR Radiance Contentrate with Pure Gold, ktorá výborne hĺbkovo hydratuje, rozžiari. Rozjasnenú pleť som zjednotil skvelým mejkapom NARS Velvet Matte Skin. Pod oči som naniesol krémový korektor NARS Radiant Creamy Concealer, ktorý dokonale zamaskoval 33 hodinovú cestu a málo spánku. Zafixovanie pleti zabezpečil rozjasňujúci MAC Mineralize Skin Finish Powder.

LÍČKA, KONTÚRY, ROZJASNENIE:

Púdrovým kontúrovaním som podškrtol lícne kosti a dotieňoval pekne opálenú tvár. Použil som WONDER2 Perfect Selfie HD Photo Finishing Powder Bronze. Odtiene líčok som zvolil teracotta a fialový z paletky NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Rozjasňovače z ANASTASIA Beverly Hills Ultimate Glow Kit paletky krásne doplnili všetko ostatné a pridali highlight, kde bolo treba – na tvári, na ramenách a na kľúčnych kostiach.

OČI: 

Keďže Veronikine šaty od Kataríny Vavrovej obsahovali aj smaragdovo zelený odtieň, rozhodol som sa ho zakombinovať. Použil som hneď po krémovou očnom tieni od MAC Paint Pot, ktorý slúžil ako báza, jedinú paletku. Bola ňou NYX Professional Makeup – Machinist GRIND shadow palette. Z nej to bola kombinácia zlatkastej, ružovej, smaragdovo zelenej a tmavo fialovej. Špirála MAYBELLINE Collosal Big Shot Volume Express doladila spolu s umelými riasami celkové líčenie očí.

PERY:

Celkový look sme sa spoločne rozhodli doladiť už len jemnými perami, tekutým ružovo-telovým rúžom JEFFREE STAR Velour Liquid Lipstick.

VLASY:

Návrhárka šiat mala k celkovému imidžu predstavu uhladeného účesu a drdolu. Zvolili sme preto vyššie posadený hladký drdol, cestičku na stred. Look bol inšpirovaný Diorom a vytvorený produktami značky JOICO.

xxx

“Nikdy nezabúdajte, že ste krásne, v prvom rade je to Vaše vnútro, potom krása viditeľná zvonka, nechajte vyniknúť Vašej prirodzenosti a dovoľte mi zvýrazniť čo je na Vás výnimočné. Každá spokojná a usmiata tvár dáva mojej práci zmysel.”

BORIS BORDÁCS vizážista / MUAH

Foto: Ples v opere, archív Borisa Bordácsa

By Barbora

Slovakia-born, Toronto-dwelling fashion lover. A fashion consultant, freelance writer, red carpet reporter and the creator behind ChiChi.